Pametne luči

Pametna osvetlitev

Pri svetilainluci lahko lahko kupite pametne notranje in zunanje svetilke za vsak prostor. Svojo pametno osvetlitev enostavno upravljajte prek svojega telefona, tablice ali aplikacije Google home in izkoristite prednosti, ki jih ponujajo prečudovite svetilke, upravljane prek Wi-Fija, ki so del naše ponudbe.

Pametne luči
183 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran
 1. Pametna-moderna-spot-črna-z-WiFi-GU10---Tuba-1
  Pametna moderna spot črna z WiFi GU10 - Tuba 1
  A+
  50,90 € 22,95 €
  Več informacij
  • Brezplačna dostava od 70 €
  • 30 dni pravilnik donos
  • Brezplačna vračila
 2. Akcije

 3. Pametna-črna-črna-z-WiFi-GU10---Qubo
  Pametna črna črna z WiFi GU10 - Qubo
  A
  50,90 € 28,95 €
  Več informacij
183 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran

Uživajte v pametnih svetilkah v svojih notranjih prostorih!

Svojo pametno razsvetljavo kupite pri svetilainluci! Naše pametne svetilke lahko enostavno upravljate preko svojega domačega Wi-Fi omrežja. Vklopite svoje pametne Wi-Fi svetilke prek svojega telefona, aplikacije Google Home ali tablice kar s svojega udobnega kavča. Se vam to ne zdi izjemno? Pametna razsvetljava je popolna rešitev, če iščete večfunkcijsko razsvetljavo, ki lahko privlačno in funkcijsko razsvetli vaš dom.

 

Pametna notranja in zunanja razsvetljava

V pametni razsvetljavi lahko uživate tako v svoji dnevni sobi, spalnici, kuhinji kot tudi zunaj. Npr., tako lahko varno osvetlite svoj vrt s pametno Wi-Fi razsvetljavo, in sicer tako, da osvetlitev nekoliko zvišate. Radi sedite na vrtu, ko v poletnih večerih počasi pada mrak? Prav tako pa se lahko z Wi-Fi svetilkami odločite za udobno atmosfersko razsvetljavo. Uživajte v vsakem izjemnem trenutku s pametnimi svetilkami.

 

Imate kakšno vprašanje glede pametne razsvetljave?

Izbira pravih pametnih svetilk ni vedno najlažja. S svojimi vprašanji o Wi-Fi svetilkah se obrnite na našo pomoč strankam. Skupaj bomo poskrbeli za to, da boste našli popolno pametno svetilko za vaše notranje in zunanje prostore. Obrnite se na nas in skupaj bomo našli pravo pametno svetilko za vaše notranje prostore!

new

Novi izdelki