Podaljšane garancije

Zakaj izbrati podaljšane garancije?

Podaljšane garancije vam poleg dvoletne zakonsko predpisane evropske garancije nudi še tri leta dodatne varnosti. To pomeni, da boste v tem času zaščiteni pred poškodbami zaradi kratkega stika, vode in morebitnih drugih okvar, do katerih lahko pride na svetilki. To vam nudi določeno umirjenost. Saj stremimo k temu, da vam vsakdana ne otežujemo.

Zakonsko določena garancijska doba Triletni podaljšane garancije
Dve leti Pet let

 

V 30 dneh po prejemu naročila se lahko odločite, ali želite obdržati podaljšano garancijo. Če jo želite preklicati, je pomembno, da nas o tem obvestite prek storitve za stranke v roku 30 dni. Storitev za strankame bo zagotovila, da bo nakazan pravilen znesek.


Kakšno zaščito ponuja podaljšane garancije?

 

Poškodba zaradi kratkega stika

Do kratkega stika lahko pride v trenutku. To se pogosto zgodi, ob dotiku ene ali več električnih žic pri priključitvi svetilke. To lahko uniči vašo čudovito svetilko. Ali je to zajeto v zakonski garanciji? Ne, toda s 3-letnim paketom dodatne varnosti vam za to ni več treba skrbeti.

 

Poškodbe zaradi padca in udarca

Nesreče se lahko zgodijo, še preden se zaveste. Ali svetilke niste pravilno namestili ali pa je bila poškodovana zaradi kakšnega drugega vzroka? To je zelo neprijetno. Na srečo naš zavarovalni paket krije celo škodo zaradi padca in udarca. Pokvarjeno svetilko boste lahko zamenjali z novo.

 

Poškodbe zaradi vode

Je zaradi stika z vodo prišlo do poškodbe vaše svetilke? Potem lahko izdelek zamenjate z novim. Seveda pričakujemo, da svetilko postavite le na mesto, ki je namenjeno za svetilko. Če ne veste natančno, katero svetilko kam postaviti, preberite naš članek o vrednostih IP za več informacij.

 

Nezamenljivi LED

Nezamenljiva LED luč pomeni, da je luč že vgrajena v svetilko. Svetlobni modul je pritrjen v svetilki. Tako vam ob kupljeni svetilki ni treba ločeno naročiti še žarnice. Tega modula LED ne morete odstraniti iz svetilke, zato ga tudi ne morete zamenjati. Zaradi tega je zelo nadležno, če lučka preneha svetiti. S paketom Gotovost ste ustrezno zaščiteni in tako pri nas enostavno dobite novo svetilko.

 

Ali lahko pri vsakem izdelku izkoristim podaljšane garancije in koliko stane?

Izdelkov, katerih cena je nižja od 25 evrov, podaljšane garancije ne vključuje, kot tudi ne žarnic in dodatkov. Če izdelek izpolnjuje pogoje, stane podaljšane garancije 20 % cene izdelka, minimalno 10 €. Pri vsakem izdelku je navedeno, ali lahko zraven dokupite še podaljšane garancije.

 

Kako lahko kupim podaljšane garancije?

Pri izbiri izdelka imate možnost, da svojemu nakupovalnemu vozičku dodate paket Ekstra gotovost. To možnost lahko označite. Podaljšane garancije je dodan vašemu naročilu, ko nadaljujete s postopkom naročanja. Odločitev za podaljšane garancije seveda ni obvezna.

 

Kako lahko vrnem okvarjeno svetilko?

Če je vaš izdelek pokvarjen in ste se odločili za dodatni podaljšane garancije, vam ni treba narediti veliko. Obrnite se na našo podporo strankam. Povejte nam, kaj se je zgodilo, priložite fotografijo in nam pošljite svoje ime in priimek ter naslov. Nato lahko takoj ugotovimo, ali za okvarjeni izdelek velja podaljšane garancije.

Če ugotovimo, da je paket za vas ustrezen, bo temu sledilo ...

  1. V okviru paketa Dodatna gotovost vam bomo zagotovili enak izdelek
  2. Če enak izdelek ni več na voljo, vam podarimo enakovreden izdelek
  3. Če enakovrednega izdelka ni, boste prejeli dobropis v vrednosti nakupa
  4. Denarja ne vračamo
  5. V primeru goljufije ima podjetje svetilainluci pravico enostransko odpovedati podaljšane garancije in sorazmerno pripisati nakupno vrednost paketa Gotovost.