Projekcijska razsvetljava

Raznolikost projektov razsvetljave availabe za vašo pisarno, drobno prostor, pop up trgovin ali oddaje!
Projekcijska razsvetljava
1669 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran
 1. Črno-nastavljiv---Quadro-1-navzgor
  Črno nastavljiv - Quadro 1 navzgor
  A
  41,95 € 20,95 €
  Več informacij
  • Brezplačna dostava od 70 €
  • 30 dni pravilnik donos
  • Brezplačna vračila
 2. Akcije

 3. Dizajn-stropna-svetilka-večbarvna-4-luč---Sectos
  Dizajn stropna svetilka večbarvna 4-luč - Sectos
  A
  159,00 € 139,00 €
  Več informacij
1669 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran

Razsvetljava projekt

Vsak poslovni prostor potrebuje dobro in zadostno osvetlitev, pomen pravimi luč za trgovine, restavracije, galerije ali razstavnem prostoru je ključnega pomena za zagotavljanje zdravega in produktivnega okolja. Mehka in ne bleščečo svetlobo je potrebno ohraniti koncentracijo in splošno dobro počutje za učinkovito prostor. Z našo ponudbo stropnih luči, obesek luč in LED reflektorji ste prepričani, da bi našli idealno in ustrezno komercialno luč za vaše potrebe. Oglejte si našo ponudbo tradicionalnih, retro in slogu Art Deco svetilke za vaše podjetje!

Praktično in funkcionalno komercialni razsvetljave

Ali imate majhno ali veliko doma ali podjetja, je pomembno, da je področje, enakomerno in urejeno distribucijo svetlobe vsem. Track razsvetljave je očitna in je idealna izbira, če je prostor omejen, vendar je treba porazdelitev dobro razsvetljave, z nastavljivimi in nagibno reflektorji jih lahko uporabite to v trgovinah metati uravnotežen svetlobe ali neposredno svetlobo na nekaterih območjih. Iščete kot previdnejši, a zmogljiv razsvetljavo, kako o naših LED reflektorji ali vgradnih reflektorjev so dekorativne razsvetljave z močnim svetilnostjo. osredotočiti na umetniško delo, za galerij ali označite elemente v izložbo. Obesek luči so idealni, da bo visela v restavracijah, zagotavlja lepo in toplo neposredno osvetlitev in namestiti dovolj dimmer stikalo za nadzor jakosti svetlobe, kaj pa namizne svetilke za vrstico ali mizo, da zagotovi udobno okolje. Wall svetilke za svoj razstavni prostor, nastavljivo pozornosti ali kot navzgor in navzdol lažji metati temačne atmosfersko osvetlitev ali pa preprosto, da označite predmet.

Varnost je ključnega pomena, ko gre za ohranjanje svojo pisarno, si oglejte našo ponudbo detektorjev gibanja in reflektorji z Pirs za garažo ali parkiriščih. Združujejo funkcionalnost in oblikovanje, ko gre za vaše poslovne ali lastnine prostor, stroškovno uporaba učinkovita LED osvetlitev za bolj energetsko učinkovito in dlje trajajoče svetlobo, jasne prednosti v primerjavi s konvencionalnim in standardno razsvetljavo, ne oddaja toplote in lahko shranite do 80 % popust pri računu za elektriko. Izberite obliko in stil, našo ponudbo sodobno, industrijsko in art deco oblikovanih svetilkah, ki ne bo le polepšala svoj sedež v barvi, ampak tudi svoj delovni projekt ali poslovni prostor zadostno osvetlitev potrebuje!

Potrebujete pomoč pri iskanju luč za projekt? Naj vam pomagamo.

Na svetilainluci.si, boste našli veliko izbiro svetilke in luči, zato izbrali pravo svetlobo, ki je primerna za vaše poslovne ali projekt se lahko izkaže malo težav. Za pomoč in vam nudijo ustrezne informacije, ki jih potrebujete, priti v stik preko naše Chat storitev, da predložijo svoje vprašanje in prejeli osebnega odgovora. Lahko pa nas lahko pokličete ali nam pišite, da vam pomaga najti idealno in primernih luči.

new

Novi izdelki