Stenske svetilke

Okrasite svojo steno s prvovrstnimi stenskimi svetilkami
Stenske svetilke
522 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran
  • Brezplačna dostava od 99 €
  • 30 dni pravilnik donos
 1. Vintage-stenska-svetilka-črna---Toucan
  Vintage stenska svetilka črna - Toucan
  129,00 € 54,95 €
  Več informacij
  Na zalogi
 2. Moderna-stenska-svetilka-bela---Sabbio
  Moderna stenska svetilka bela - Sabbio
  54,95 € 34,95 €
  Of bespaar 54% als je er 12 koopt
  Več informacij
  Na zalogi
 3. Vintage-wandlamp-antiek-goud---Linden
  Vintage wandlamp antiek goud - Linden
  99,95 € 44,95 €
  Več informacij
  Na zalogi
 4. Industriële-wandlamp-brons---Comb
  Industriële wandlamp brons - Comb
  225,00 € 109,00 €
  Več informacij
  Na zalogi
522 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran

Stenske luči za notranje prostore

Stenske luči so na voljo v različnih oblikah in velikostih, vključno z velikimi in majhnimi stenskimi lučmi. Na svetilainluci lahko izbirate med široko ponudbo stenskih svetilk in stenskih luči! Stenska luč, ki vam bo popolnoma ustrezala, je na voljo za vsak prostor. Imamo na primer dizajnerske stenske luči, sodobne stenske luči ali luči v klasični izvedbi, pa tudi cenovno ugodnejše stenske luči. Če iščete stenske luči za določen prostor, imate na voljo tudi več možnosti. Imamo široko ponudbo stenskih luči, kot so luči za otroško sobo, dnevno sobo ali kuhinjo. Oglejte si tudi naše stenske LED luči.

 

S stenskimi lučmi ustvarite več vzdušja

Stenske luči s posredno svetlobo ustvarijo prijetno vzdušje v vašem prostoru. Stensko svetilko lahko recimo uporabite tako, da poživite temno steno notranjega prostora. Idealna je tudi za osvetlitev majhnih prostorov, zaradi česar lahko optimalno izkoristite razpoložljiv prostor. Iščete veliko, robustno stensko luč? Potem si oglejte naše industrijske stenske svetilke. Imamo tudi stenske luči v brezčasni črni barvi in lepe stenske svetilke za otroške sobe z zlatim zaključkom. Na svetilainluci se najde nekaj za vsakogar.

 

Potrebujete pomoč pri iskanju notranje stenske luči?

Odločitev med različnimi stenskimi lučmi, ki jih ponujamo, ni najlažja. Bi želeli imeti stensko luč z razsvetljavo LED ali dekorativno svetilko? Z našo funkcijo klepeta v živo ali stikom po e-pošti imate možnost, da stopite v neposreden stik z enim od naših zaposlenih, ki bo odgovoril na vsa vaša vprašanja, ki jih imate o naših stenskih svetilih. Skupaj z nami boste zagotovo našli svojo idealno stensko luč!

new