Stoječe svetilke

Več kot 18 različnih barv v našem območju talne svetilke!
Stoječe svetilke
532 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran
  • Brezplačna dostava od 70 €
  • 30 dni pravilnik donos
  • Brezplačna vračila
 1. Razprodaja

 2. Dizajn-talna-svetilka-siva---Esra
  Dizajn talna svetilka siva - Esra
  A
  229,00 € 209,00 €
  Več informacij
 3. Retro-talna-svetilka-črna---Chappie
  Retro talna svetilka črna - Chappie
  A
  269,00 € 130,00 €
  Več informacij
532 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran

Talne svetilke

Imamo eno izmed največjih zbirko talne svetilke na voljo na spletu! Vi ste sposobni najti talne svetilke, ki ustreza vašim potrebam in funkcionalnosti, kot tudi pohvalami trenutne ali novo opremo. Talne svetilke so vedno dobra rešitev za splošno razsvetljavo ali za dodatno osvetlitev v prostoru, se prilegajo skoraj v vsakem prostoru in se z lahkoto se premikati. Izbirate lahko med obločnice do Uplighters ali klasične luči z odtenki na bolj industrijsko ali vintage stilu. Že imate svojo talne svetilke, zakaj ga ne seznanite z enim od naših stalnih tkanine odtenki, ki prihajajo v različnih velikostih in barvah ali zakaj se ne odločijo za jeklo ali baker globus senci za sodoben videz. Izbirate lahko med široko paleto zasenčenih luči, ki vam omogoča nadzor jakosti svetlobe za pravo vzdušje, ki ga želite ustvariti ali izbrati uplighter z bralno roko, ki bo branje prijetno doživetje!

Ustvari svojo zasnovo.

Če to še ni vse, kaj pa ustvarja svojo zasnovo! Lahko mix n 'ujemajo sodobne talne svetilke z izbiro svetlobo in senco, ki vam najbolj ustreza. Izberite stativ talne svetilke in jo prilagodite z vrsto senci, velikost in barvo, ki jo želite. Na ta način boste ustvarili popolno svetlobo, ki bo ustrezal izbrano sobo. Morda boste našli nekaj naših bakra talne svetilke so del serije ali zbirk, to vam omogoča, da oblikujete sobo z isto zbirko, ki sega od stativ talne svetilke, stropne luči, namizne svetilke in stenske svetilke.

Potrebujete pomoč ali nasvet, ko gre za talne svetilke?

Na svetilainluci.si, boste ugotovili, da je vedno pomagajo na voljo, da vam pomagajo pri iskanju pravega svetilko. Lahko nas lahko kontaktirate preko e-pošte, klepeta ali pa nas pokličite. Nudimo brezplačno svetovanje in mi vam bo pomagal priti v pravo luč za vas.

new

Novi izdelki