Brezplačna dostava od 99€

Za pošiljke, v vrednosti 99€ ali več, vam bomo vaše svetilke dostavili brezplačno. Naročila oddana pred 10:00 popoldan bodo odpremljena še isti dan.

Politika vračila v 30 dneh

Včasih se zgodi, da z izdelkom niste povsem zadovoljni. V takem primeru ga seveda želite vrniti. Za to bomo z veseljem poskrbeli mi. Svoj kupljen izdelek lahko vrnete v 30 dneh od dobave.

Pametni vtič EU z merilnikom energije in časovnikom

40,95 € 16,95 €
Prihranil/-a boš 59% Ta posebna ponudba je veljavna še toliko dni: 4
Vključno DDV

Brezplačna dostava od 99 €

  • 30 dni pravilnik donos
Potrebujejo pomoč
iz naše ekipe?

Naša ekipa je na strani 5 dni na teden.

Pišite nam preko:
[email protected]

Naše cene se lahko vsak teden spremenijo glede na razpoložljivost zaloge in prodajo v prejšnjem tednu. Cene se tako lahko zvišujejo ali znižujejo oz. ostajajo na isti ravni. Dan, ko bo cena ponovno določena, je naveden s številom dni, navednih ob ceni.


Prikazani prihranki so vedno na osnovi priporočene cene. Ta priporočena cena (MSRP) je priporočena maloprodajna cena izdelka s strani proizvajalca. Svetilainluci navede priporočeno ceno kot referenčno ceno.

Podrobnosti

Ta super priročen vtič je poln priročnih pripomočkov. Na ta način lahko preprosto nastavite različne stvari za svojo svetilko prek aplikacije v telefonu ali domačega pomočnika. Časovnik na primer z urnikom. Tako, da se osvetlitev prižge tudi, ko vas ni doma. Prav tako lahko preprosto izmerite porabo energije svetilke, kar je koristno za vpogled v vašo porabo energije. Skratka: če nimate pametne svetilke, jo lahko s tem pametnim vtičem spremenite v eno!

Več informacij

Več informacij
Podrobnosti o izdelku 
Številka izdelka02507
Možnost zatemnitveNon-Dimmable
Splošno 
EAN08718881121067
ZnamkaLUEDD
RočnoDownload PDF
Utež85 g
Barva in material 
BarvaBela
MaterialPoliester
Dimenzije in teža 
Splošne mereGlobina 6 cm - višina 5 cm - dolžina 5 cm
EmbalažaVišina 9 cm - dolžina 6 cm - širina 6 cm
Tehnične specifikacije 
Napetost220 V / 230 V (več informacij)
S kablom in vtičemNe, brez kabla in vtiča

Storitev in dostava

Service Storitev

Tukaj smo zate, da ustvarimo več prostora za atmosfero. Zato dobiš 30 dni obdobje premisleka ob nakupu, vsi naši izdelki imajo garancijo , in smo enostavno dosegljivi 5 dni dni na teden.

Returns Vrne

Preprosto posredujte svoje vračilo prek našega portala za vračila. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na službo za pomoč strankam na [email protected] ali (po lokalni ceni).

  • Brezplačna dostava od 99 €
  • 30 dni pravilnik donos

Ocene

Povprečna ocena iz 1 pregledov

Uporabljamo Trustpilot kot neodvisnega ponudnika storitev za zbiranje mnenj. Trustpilot je sprejel razumne in sorazmerne ukrepe, da zagotovi, da gre za resnične ocene.

Vprašanja o izdelku

Ni še nobenih vprašanj. Bodi prvi/prva in zastavi vprašanje!