Brezplačna dostava od 99€

Za pošiljke, v vrednosti 99€ ali več, vam bomo vaše svetilke dostavili brezplačno. Naročila oddana pred 10:00 popoldan bodo odpremljena še isti dan.

Politika vračila v 30 dneh

Včasih se zgodi, da z izdelkom niste povsem zadovoljni. V takem primeru ga seveda želite vrniti. Za to bomo z veseljem poskrbeli mi. Svoj kupljen izdelek lahko vrnete v 30 dneh od dobave.

Senčnik iz papirja - Artemide Tolomeo Mega Terra Diffuser

139,00 €
Ta posebna ponudba je veljavna še toliko dni: 7

Ta izdelek izpolnjuje pogoje za brezplačno dostavo

  • 30 dni pravilnik donos
Potrebujejo pomoč
iz naše ekipe?

Naša ekipa je na strani 5 dni na teden.

Pišite nam preko:
[email protected]

Naše cene se lahko vsak teden spremenijo glede na razpoložljivost zaloge in prodajo v prejšnjem tednu. Cene se tako lahko zvišujejo ali znižujejo oz. ostajajo na isti ravni. Dan, ko bo cena ponovno določena, je naveden s številom dni, navednih ob ceni.


Prikazani prihranki so vedno na osnovi priporočene cene. Ta priporočena cena (MSRP) je priporočena maloprodajna cena izdelka s strani proizvajalca. Svetilainluci navede priporočeno ceno kot referenčno ceno.

Podrobnosti

Originalni senčnik iz pergamentnega papirja znamke Artemide. Posebej za serijo Tolomeo iz Artemida. Ima premer 36 cm in je primeren za visečo svetilko ali stoječo talno svetilko. Klasična oblika Artemide, ki sta jo oblikovala Giancarlo Fassina in Michele De Lucchi: brezčasen dizajn.

Več informacij

Več informacij
Podrobnosti o izdelku 
Številka izdelka0780020A
Splošno 
EAN08052993005540
ZnamkaArtemide
Utež0.3 kg
OblikaOkroglo
Barva in material 
BarvaBež
MaterialPapir
Dimenzije in teža 
Splošne merePremer 36 cm - višina 25 cm
Mere senčilaPremer 36 cm - višina 25 cm
EmbalažaVišina 39 cm - dolžina 29 cm - širina 39 cm

Storitev in dostava

Service Storitev

Tukaj smo zate, da ustvarimo več prostora za atmosfero. Zato dobiš 30 dni obdobje premisleka ob nakupu, vsi naši izdelki imajo garancijo , in smo enostavno dosegljivi 5 dni dni na teden.

Returns Vrne

Preprosto posredujte svoje vračilo prek našega portala za vračila. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na službo za pomoč strankam na [email protected] ali (po lokalni ceni).

  • Brezplačna dostava od 99 €
  • 30 dni pravilnik donos

Vprašanja o izdelku

Ni še nobenih vprašanj. Bodi prvi/prva in zastavi vprašanje!