block 1

Trajnostni
Return Policy

arrow

Vsako podjetje ima vpliv na okolico in okolje. Na svetilainluci se zavedamo našega vpliva. Menimo, da je odgovoren, da pozitivno prispevajo in da to storite bolje vsak dan. Ker gre za velik porast spletnih kupcev, je treba ohraniti trajnostno politiko vračanja v naši organizaciji. Za več prodajalcev sredstev v mnogih primerih več vrnil izdelkov. To je zelo škodljiva za okolje, ki jih je dodatno prometa.

Mi continuesly poskušali zmanjšati te donose. To počnemo z opisom naših izdelkov so najboljši kot najboljši, kot smo lahko, in zagotavlja jasne slike izdelkov. Mi paket naših izdelkov, kot kompaktna kot je mogoče, da se zmanjša poškodbam med prevozom. Kompakten izdelek tako zasede manj prostora med prevozom, tako da lahko damo več paketov v eni vožnji na naši dostavljalca.


Koliko CO2, ki jih uporabljamo takrat?

Ali ste vedeli, da je eno vožnjo z normalno osebno vozilo 100 km, kar pomeni vse 0:02 ton izpustov?

CO2 je naravni plin moramo v naši atmosferi, da se segreje zemljo. Plin je shranjena v fosilnih goriv in se sprošča med izgorevanjem; Na primer, v motorju naših tovornjakov in avtomobilov. Težava je v tem, da imamo preveč CO2 v naši atmosferi in da vpliva na naše podnebje. Z dreves zasaditev, bomo lahko izloči CO2 iz zraka znova. CO2 namreč sestoji iz ogljika (C) in kisik (O2). Drevje shranjevanje ogljika naravno in dobimo prostega kisika. Ko smo cut drevesa in spali so shranjeni CO2 spet sprosti. Zato je pomembno, da smo posadili gozdove in jih varovati kot dobro.

block 7

Za vsak zameno naredimo donacijo do nizozemskih temeljenje Drevesa za vse v podporo trajnostni okolja in zmanjšanje emisij CO2.

Nasveti zmanjšati CO2

Prav tako lahko sami prispevajo k trajnostnemu okolju. lahko zavestno razmišljati o nakupu in ne samo vrniti vse nepremišljeno. Poleg tega smo vedno dati informacij na naši spletni trgovini o EnergyLabel naših izdelkov. Seveda se bomo potrudili, da zmanjšajo svoj ogljični odtis skupaj. Najboljši rezultat je, ko delamo skupaj za boljše okolje!

Druga priložnost

Ko stranke narediti vrniti izdelek, ki ne prenašajo (tj kot novo prodana) v drugo stranko ali uničena. So dal drugo življenje v naših outletstores na Nizozemskem. Ko se vrne, da nam, opravijo preverjanje kakovosti na prvem mestu. Tu so pregledati, če je potrebno popraviti. Odpadki se zelo dobro ločeni in, če je možno, reciklirati. Ko odobreni proizvodi gredo naše outlet trgovin v Breda in Zaandam. Tu lahko kupci kupujejo poceni izdelek drugo priložnost na veliko ceno. Srečni kupec in okolje srečen!

block 7