Solarne luči

Vrt sončne luči vse na voljo za vas zdaj!
Solarne luči
4 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
4 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer

Solar luči

Tu lahko najdete različne prostem sončne luči tukaj z nami! Izbirate lahko med paleto sodobnih in klasičnih LED sončne svetlobe s senzorji gibanja in sončnih kolektorjev in dekorativne sončne svetlobe, namenjenih ustrezala koli zunanji prostor, ki ga imajo. Idealna Okolju prijazna sončna osvetlitev za vaš vrt in vhodnih vrat! Sončni vrt luči, od različnih kategorij za razvrščanje IP v celoti opremljena z LED svetlobnih virov z detektorji gibanja in prižge.

Sončne svetlobe, ki so kot nalašč za vaš vrt in sprednji terasi.

Velik razpon na prostem sončne luči s senzorjem gibanja, ki vam pomaga v temi. Izbirate lahko med klasičnimi in sodobnimi stenske svetilke sončne luči s senzorjem gibanja v sodobni pole stebričkov za dekorativne spike vrtne luči, v celoti opremljena z infrardečimi senzorji gibanja in svetlobno stikalo. Osvetlitev dovoza z našimi razlog LED sončne reflektorje s senzorji gibanja na vaši garaži z našimi somrak stikalo luči integriran poplav s sončnimi celicami. Okolju prijazna LED vgrajene sončne svetlobe, ki prihajajo z obema senzorji gibanja in somrak stikalo omogoča energije, ki se porabi seveda od sonca. Spremenite svoj vrt in zunanji prostor z našo topel in prijeten sončne vrtne luči, ki vam daje varnost in svetlobe, ko ga potrebujete. Sodobna in eleganten zunanji sončne stene svetilke za diskretno in preprosto tleh reflektorji z IR senzorjev in sklopov sončne dekorativne vrt luči ste prepričani, da nikoli ne razsvetljavo v temi. Oglejte si našo ponudbo sončne luči ideala kot vaših glavnih zunanjih luči!

Potrebujejo pomoč pri iskanju sončne luči? Naj vam pomagamo.

Na svetilainluci.si, boste našli veliko izbiro sončnih svetilk, zato izbira pravega, ki je primerna za vaše potrebe lahko izkaže za malo težav. Za pomoč in vam nudijo ustrezne informacije, ki jih potrebujete, priti v stik preko naše Chat storitev, da predložijo svoje vprašanje in prejeli osebnega odgovora. Lahko pa nas lahko pokličete ali nam pišite, da vam pomaga najti idealno in primerno svetilko.

new

Novi izdelki