Zunanja svetila

Več kot 350 zunanjih luči na zalogi in neposredno na voljo za vas!
Zunanja svetila
609 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran
    • Brezplačna dostava od 70 €
    • 30 dni pravilnik donos
    • Brezplačna vračila
  1. Razprodaja

609 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran

Zunanja razsvetljava

Zunanje luči so idealni za dodatno razsvetljavo ali okrasite svoj vrt, teraso in dovoz. Na prostem luči prihajajo v različnih oblikah, ki so primerne za različne funkcije. Zunanje svetilke vsi prihajajo s klasifikacijo IP, ki kaže raven zaščite pred vodo in prahom, IP44 zaščiten pred brizganjem vode IP65 in predvsem, da so zaščiteni pred težko vodo in prah. V naši veliki izbiri zunanjih luči ste prepričani, da bi našli lepo in idealno svetilko, ki bo ustrezal vašim potrebam od LED luči, zemeljskih spotIights do zunanje stenske luči in stebričkov. Glede na to, kaj tip sloga ali okolja, ki ga želite ustvariti, imate velike možnosti, žarnic, med katerimi lahko izbirate. Za vašo teraso ali krova izbirate med široko paleto dekorativnih zemeljskih reflektorji, ki bo oddajajo svetlobo lepo, konica LED osvetlitev za vaš rose posteljo ali vrt grmovja, kaj tla ali namizne svetilke za izboljšanje razsvetljave ali ustvariti lepo udobno in atmosfersko svetlobo. Velik izbor svetilk s senzorji za vaš vrat ali LED poplav luči zagotoviti močne razsvetljave za področja, kot so vaši garaži. Imamo velike in dekorativne okolju prijazne in energetsko učinkovite sončne luči, da postane del vašega prostem in zunanjo razsvetljavo.

Dekorativni Zunanje luči z edinstvenimi lastnostmi.

Na svetilainluci.si, boste našli veliko zbirko dekorativne in edinstvene luči, ki bodo dodali barvo in slog za vaš vrt ali teraso. Izberite iz naše ponudbe stebričkov, ki prihajajo v različnih barvah in velikostih, ki bo prižgejo vaš vrt poti ali dovoz. Kako o naših energetsko učinkovitih LED luči, ki bodo še naprej sveti izbranem področju že več let ali kaj o naših stenskih in stropnih luči, ki prihajajo s senzorji gibanja, ki bi lahko dodatno varnostno razsvetljavo, ki jih morda potrebujete. Naša zemlja reflektorji, ki lahko gredo globoko v podzemlje je zelo dobro zaščiten pred poškodbami in so vodoodporni, nekaj naših tleh reflektorji lahko traja do 5000KG teže, zato omogoča, da je idealen za dovoz. Naši spike ali vrt drogovi so kot nalašč za poudarjanje drevesa in cvetje v večernih urah, ki ustvarja lep in prijeten ambient v poletnih večerih. Onemogočanje za RGB pisane LED luči ali LED žarnice, da dodate barvo, če želite v vašem vrtu.

Potrebujete pomoč ali nasvet, ko gre za zunanjo razsvetljavo?

Na svetilainluci.si, boste ugotovili, da je vedno pomagajo na voljo, da vam pomagajo pri iskanju pravega prostem svetilko. Lahko nas lahko kontaktirate preko e-pošte, klepeta ali pa nas pokličite. Nudimo brezplačno svetovanje in mi vam bo pomagal priti v pravo luč za vas.

new