Polnilne stojne svetilke

Tukaj najdete svoje baterijske stoječe svetilke

Prinesite udobje v vaš dom ali vrt z našimi ponovno polnilnimi svetilkami za tla. Doživite sami priročnost in vsestranskost baterijskih, brezžičnih, praktičnih in trendovskih svetilk za tla. Odkrijte našo zbirko in osvetlite svoj prostor po svoje!

Polnilne stojne svetilke
3 izdelki
Filtriraj & sortiraj
Nastavi padajočo smer
3 izdelki
Filtriraj & sortiraj
Nastavi padajočo smer

Brezžične stojalne svetilke, praktične in modne

Baterijske stoječe svetilke ponujajo vsestransko in prilagodljivo rešitev osvetlitve za vsako sobo. Z udobjem brezžičnega nadzora lahko te svetilke prosto postavite brez skrbi glede lokacije vtičnic. Ali potrebujete dodatno svetlobo pri branju v udobnem kotu dnevne sobe, želite ustvariti vzdušje v spalnici ali osvetliti zunanje območje brez težav s kabli. Baterijske stoječe svetilke omogočajo svobodo osvetlitve vsakega prostora po vaših željah. Bodite pozorni, da če izberete stoječo svetilko za zunanjo uporabo, mora imeti svetilka minimalno oceno IP IP44 ali višjo. Potem je svetilka primerna za zunanjo uporabo. Naše brezžične stoječe svetilke so na voljo v različnih slogih, od modernih do industrijskih. Tako vedno lahko najdete pravo stoječo svetilko, ki popolnoma ustreza vašemu notranjemu opremljanju. Skratka, brezžične stoječe svetilke so idealna izbira za tiste, ki iščejo udobje, prilagodljivost in slog pri osvetlitvi.

Polnjenje naših talnih svetilk

V naši ponudbi boste našli stojala za tla, ki jih je mogoče polniti prek kabla USB-C. Ponujamo tudi stojala za tla, ki delujejo na sončno energijo, kar ni le trajnostno, ampak tudi enostavno za uporabo. Zahvaljujoč možnostim polnjenja lahko svetilke uporabljate tako znotraj kot zunaj. Ali raje uporabljate sodobno tehnologijo ali okolju prijazne rešitve, imamo za vas popolno svetlobno možnost.

Imate kakršna koli vprašanja o naših ponovno polnilnih talnih svetilkah?

Ali želite izvedeti več o tehničnih specifikacijah, trajnosti ali ne najdete prave izbire? Ne oklevajte in se obrnite na našo ekipo za podporo strankam. To lahko storite enostavno prek klepetalne funkcije, po elektronski pošti ali po telefonu. Z veseljem vam bomo pomagali! Skupaj bomo prišli do najboljše odločitve za vas.

new