Za podjetja

Kot poslovna stranka boste lahko koristili posebne ponudbe, ekskluzivne popuste, pri čemer boste pri svetilainluci vedno plačali najnižjo ceno. Tudi naša zbirka QAZQA Professional je posebej prilagojena poslovnim strankam. Ta razsvetljava je ekskluzivna ponudba za poslovne stranke in je enostavna za namestitev.Zakaj naročati poslovno?

  • Vedno najnižja cena! - Kot poslovna stranka pri svetilainluci z ekskluzivnimi popusti vedno plačate najnižjo ceno. Če je promocijski popust pri svetilainluci višji od običajnega, vam prištejemo dodaten popust, ki zagotavlja dober prihranek pri vsakem naročilu.
  • Ekskluziven popust na kolekcijo QAZQA Professional - Ta linija izdelkov je v celoti prilagojena potrebam naših poslovnih partnerjev. Montaža je na primer izjemno preprosta, linija pa je sestavljena iz široke izbire (vgradnih) reflektorjev in svetilk za tirnice. QAZQA Professional ne spada med običajne ponudbe pri svetilainluci, ker pa ste poslovna stranka, vaš popust še vedno velja!

*Tukaj si oglejte opis našega bonusa zvestobe za poslovne stranke!

 

 

 


Bistvo korporativne razsvetljave

Dobra poslovna razsvetljava je bistvena za korporativno podobo. Pri svetilainluci se zavedamo, da ima vsak sektor drugačne potrebe in da to vpliva tudi na izbiro razsvetljave. Naj gre za poslovne stavbe, gostinske lokale, profesionalno zunanjo razsvetljavo ali storitvena in trgovska podjetja. Naša široka paleta izdelkov zagotavlja, da je naša razsvetljava primerna za vsako poslovno uporabo. Tako za izboljšanje funkcionalnosti kot vzdušja.

 

Glede na vrsto prostora (tako dimenzije, notranjost in slog tega prostora) je pomembno upoštevati številne stvari. Posebnega pomena je načrt osvetlitve. Kje in koliko svetlobnih točk je vzpostavljenih, je osnova za uporabnost prostora. Za delovno prijazno okolje je pomembna tudi svetloba z dovoljšnjimi lumni, medtem ko se v gostinstvu vse vrti predvsem okoli vabljivega vzdušja. Po potrebi lahko naša ekipa tehničnih svetovalcev za razsvetljavo pomaga pri izdelavi načrta razsvetljave in/ali izbiri komercialne razsvetljave.

 

Osredotočite se na trajnost

Tako za zaposlene kot za stranke je trajnost vedno bolj odločilen dejavnik pri izbiri določene znamke. Razsvetljava lahko prispeva k temu, če se osredotoči na trajnostno LED razsvetljavo. Še posebej, če znamka še vedno uporablja halogenske žarnice ali žarnice z žarilno nitko, je tu mogoče najti določene koristi. Če že uporabljate LED osvetlitev, lahko izberete pametno integracijo za nadaljnje zmanjšanje porabe energije. Te luči je mogoče samodejno vklopiti in izklopiti, upravljati jih je mogoče na daljavo in jih je mogoče integrirati z drugimi pametnimi napravami. To omogoča, da se vsa svetila upravljate centralno.

 

QAZQA Professional

Naša linija QAZQA Professional vključuje široko paleto razsvetljave za steze ter vgradne in nadometne reflektorje. Popolna izbira za dodajanje poudarjene osvetlitve ali za ustvarjalno delo s posredno svetlobo. Kot poslovna stranka boste deležni ekskluzivnih popustov na izdelke QAZQA Professional!


  • Vedno najnižja cena!
  • Ekskluziven popust na QAZQA Professional
  • Brezplačno strokovno svetovanje glede razsvetljave