Svetilke

Najlepše svetilke za notranje in zunanje prostore

Iščete nove svetilke za notranje prostore? Ali pa novo zunanjo svetilko? Na voljo imamo največjo izbiro notranjih in zunanjih svetil! Hitro naročite svojo najljubšo svetilko na spletu in ustvarite prijetno vzdušje.

Svetilke
4547 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran
 1. Podeželska-stropna-svetilka-temno-siva-IP44---Bri-L
  Podeželska stropna svetilka temno siva IP44 - Bri L
  59,95 € 39,95 €
  Of bespaar 51% als je er 6 koopt
  Več informacij
  Na zalogi
  • Brezplačna dostava od 99 €
  • 30 dni pravilnik donos
 2. Sodobna-vgradna-svetilka-temno-siva-IP44---Hurricane
  Sodobna vgradna svetilka temno siva IP44 - Hurricane
  44,95 € 18,95 €
  Of bespaar 66% als je er 24 koopt
  Več informacij
  Na zalogi
 3. Art-Deco-viseča-svetilka-črna-z-zlatim-steklom-okrogla-3-svetloba---Pallon
  Art Deco viseča svetilka črna z zlatim steklom okrogla 3-svetloba - Pallon
  209,00 € 149,00 €
  Of bespaar 38% als je er 2 koopt
  Več informacij
  Na zalogi
4547 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran

Kupite svetilke za svoj dom na spletu

Za svetilke najrazličnejših modelov lahko obiščete svetilainluci! Iščete svetilke za določen prostor? Pri nas to ni težava. Imamo široko ponudbo svetil na spletu, ki so primerne za vsak prostor v hiši, in zunanja svetila v čudovitem asortimanu. Kupite luči za dnevno sobo in kuhinjo, pa tudi svetilke za pisarno ali različna zunanja svetila. Iščete določen model ali vrsto svetilke na spletu? To ni težava. Na našem spletišču si lahko enostavno ogledate našo raznoliko ponudbo v kategoriji viseče svetilke, obločne svetilke, stenske luči, stoječe svetilke, namizne stoječe svetilke, lestenci in reflektorji.

 

Svetilka je najboljši način za ustvarjanje razpoloženja

Vse svetilke, ki jih ponujamo, so različnih oblik in velikosti in prispevajo k edinstvenemu vzdušju. Na spletu lahko izberete primerno svetilko, ki ustreza slogu vašega doma. Imamo široko paleto industrijskih luči, ki lahko zagotovijo elegantno vzdušje v vašem prostoru. Iščete dekorativne luči? Potem pa si oglejte naše orientalske svetilke. Barva svetilke prav tako bistveno prispeva k vzdušju v vašem domu. Na srečo imamo veliko izbiro različnih barvnih luči. Od belih luči do rustikalnih bakrenih luči: na svetilainluci najdete tisto, kar iščete!

 

Kako naj kupim popolna svetila?

Prava svetilka je težka izbira. Želite kupiti industrijske ali dekorativne luči? Potrebujete LED svetilke? Ali bo to stenska ali stoječa svetilka? Naša funkcija klepeta v živo vam omogoča, da stopite v neposreden stik z enim od naših zaposlenih, ki bo odgovoril na vsa vprašanja, ki jih imate o naših svetilkah. Skupaj bomo poiskali vašo popolno svetilko.

new

Novi izdelki