Stoječe svetilke

Stoječe svetilke vseh oblik za vsak slog
Stoječe svetilke
529 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran
  • Brezplačna dostava od 99 €
  • 30 dni pravilnik donos
 1. Sodobna-talna-svetilka-črna---Lofty
  Sodobna talna svetilka črna - Lofty
  109,00 € 49,95 €
  Več informacij
  Na zalogi
 2. Dizajnerska-talna-svetilka-iz-medenine,-vključno-z-LED-5-lučmi---Sixties-Trento
  Dizajnerska talna svetilka iz medenine, vključno z LED 5 lučmi - Sixties Trento
  359,00 € 245,00 €
  Of bespaar 39% als je er 2 koopt
  Več informacij
  Na zalogi
529 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran

Čudovita stoječa svetilka za pravo vzdušje

Naša široka ponudba stoječih svetilk pomeni, da se najde nekaj za vsakogar! Na voljo so različni modeli stoječih svetilk, kot so obločne ali stoječe svetilke. Okrasite svoj dom s trdno stoječo svetilko, ali pa izberite eno od naših dizajnerskih stoječih in obločnih LED svetilk. Poleg tega je bistvenega pomena tudi izbira senčnika za svetilko. Oblike in slogi senčnika za svetilko segajo od tradicionalnega pa do minimalističnega senčnika za svetilko. Imate radi robusten videz? Potem si oglejte naše industrijske ali lesene stoječe svetilke, ali pa se odločite za brezčasni slog naših stoječih svetilk v črni barvi! Dizajnerska stoječa svetilka je lahko prava paša za oči v vašem domu.

 

Stoječe svetilke za dom

Stoječe svetilke so idealne za velike prostore, saj zagotavljajo veliko dodatne svetlobe. Uporabite velike stoječe svetilke, da ustvarite dodatno osvetlitev v bralnem kotičku, ali pa uporabite majhno stoječo svetilko kot vir ambientalne svetlobe v spalnici. Trinožna stoječa svetilka je dobro poznan trend med stoječimi svetilkami. Ker se prilega v veliko različnih notranjih prostorov, je zelo prilagodljiva: zelo priporočamo! Na hitro si oglejte najlepše stoječe svetilke na svetilainluci!

 

Potrebujete pomoč pri iskanju popolne stoječe svetilke?

Stoječe svetilke vam ponujajo možnost razsvetljave na izviren način. Bi rad imeli vpadljivo svetilko? Potem priporočamo, da izberete nekoliko višjo svetilko z barvitim senčnikom za svetilko. Zavedamo se, da je pri veliki izbiri stoječih svetilk težko izbirati. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam prek klepeta, telefona ali e-pošte in odgovorili bomo na vsa vaša vprašanja. Bi radi kupili čudovito stoječo svetilko po dostopni ceni? Z našo pomočjo jo boste zagotovo našli!

new

Novi izdelki