Stenski reflektorji

Različnih stilov stenskimi reflektorji neposredno vam na voljo zdaj!
Stenski reflektorji
82 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran
 1. Dizajn-spot-belo---jajce-1
  Dizajn spot belo - jajce 1
  A
  16,95 € 7,95 €
  Več informacij
  • Brezplačna dostava od 70 €
  • 30 dni pravilnik donos
  • Brezplačna vračila
 2. Klasični-točkovni-baker---Jos-1
  Klasični točkovni baker - Jos 1
  A
  38,95 € 21,95 €
  Več informacij
 3. Razprodaja

 4. Moderna-spot-bela---Qubo-1
  Moderna spot bela - Qubo 1
  A
  30,95 € 16,95 €
  Več informacij
 5. Dizajn-spot-črna---Scopio-Honey
  Dizajn spot črna - Scopio Honey
  A
  60,95 € 30,95 €
  Več informacij
 6. Dizajn-spot-črna-z-zlatom---Melone
  Dizajn spot črna z zlatom - Melone
  A
  30,95 € 13,95 €
  Več informacij
 7. Industrijska-rjava-rjava---Sorra
  Industrijska rjava rjava - Sorra
  A
  45,95 € 24,95 €
  Več informacij
82 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran

Kupi stenske Reflektorji?

Boste našli več stenske reflektorje v različnih stilov in velikosti na svetilainluci.si! Wall reflektorji so odlična smerna razsvetljave, kjer boste potrebovali dodatne osvetlitve in ambient. Široka paleta barv, oblik in funkcij, ki bo ustrezala vaše dekor in slog z nastavljivimi in nagibno reflektorji v enkratnem in večkratnih reflektorji z lepo jekla, medenine ali bakra baznih napeljave za distribucijo svetlobo enakomerno po vsej sobi. Varčevanje z energijo in dlje trajajoče vgrajeno vodstvom steno reflektorji kot nalašč za na prostem z visoko svetilnostjo ali preprosto stensko pozornosti z dekorativnim žarnico v toplo beli za vas dnevno sobo, da se ujema s talno svetilko ali namizno svetilko, na voljo so neskončne.

Wall reflektorji, ki ustrezajo vašim notranji in zunanji dekor!

Ni važno, kaj slog in dekor lahko imate, stenski reflektorji so vedno odličen dodatek za vaš dom, kraj poslovanja ali v pisarni. Izbirate lahko med paleto stenskih reflektorjev z nastavljivimi glavami, da vam omogočajo, da se vrti in neposredni sončni svetlobi, kjer vam najbolj ustreza za stensko pozornosti, ki lahko deluje kot navzgor in navzdol lažje oddajati posredno in toplo razsvetljavo kot funkcija kos na vaši steni. Lep in značilen sodoben za kmečko stenskimi reflektorji so idealne za salonih in restavracij, da zagotavljajo veliko svetlobe, kaj pa nastavljivimi stenskimi reflektorji za vašo kopalnico z IP44 do IP65, da bo ustrezala vašim zahtevani pas ali stenske reflektorje s vtič in kabel za enostavno uporabo in stikalo kot spalnico razsvetljava nalašč kot luči za branje. Možnost zatemnitve stenski reflektorji so kot nalašč za ustvarjanje toplo in atmosfersko osvetlitev in omogoča nadzor jakost svetlobe, kako o uporabi RGB LED žarnice za ustvarjanje igrivo in dekorativno barvo vlita prostor za otroško spalnico. Wall reflektorji prihajajo v različnih oblik in barv, ki ustrezajo sodobno, industrijsko ali celo vintage navdih stil in videz, ste prepričani, da bi našli ac primeren stenski reflektor iz naše ponudbe! .

Potrebujete pomoč ali nasvet, ko gre za izbiro stenske reflektorji?

Na svetilainluci.si, boste ugotovili, da je vedno pomagajo na voljo, da vam pomagajo pri iskanju pravega svetilko. Lahko nas lahko kontaktirate preko e-pošte, klepeta ali pa nas pokličite. Nudimo brezplačno svetovanje in mi vam bo pomagal priti v pravo luč za vas.

new

Novi izdelki