Stoječe svetilke LED

Stoječe svetilke LED ustvarijo vzdušje

Stoječe svetilke LED so na voljo v različnih izvedbah (od obločnih do namiznih svetilk: s senčnikom ali brez). Stoječe svetilke LED ni treba namestiti na steno. Z njimi ustvarite vzdušje v bralnem kotičku ali nad delovnim prostorom v dnevni sobi.

Stoječe svetilke LED
80 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran
  • Brezplačna dostava od 99 €
  • 30 dni pravilnik donos
 1. Dizajnerska-talna-svetilka-iz-medenine,-vključno-z-LED-5-lučmi---Sixties-Trento
  Dizajnerska talna svetilka iz medenine, vključno z LED 5 lučmi - Sixties Trento
  359,00 € 245,00 €
  Of bespaar 39% als je er 2 koopt
  Več informacij
  Na zalogi
80 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran

Odločite se za eno od stoječih LED svetilk iz kolekcije svetilainluci

Stoječe LED svetilke so na voljo v različnih različicah. Od praktičnih stoječih LED svetilk, ki so primerne kot bralne svetilke, pa do čudovitih sodobnih in klasičnih stoječih LED svetilk, ki elegantno razsvetlijo vaš prostor. Poleg tega boste našli zabavne stoječe LED svetilke, ki jih lahko postavite v vaš dom ali na vrt. Vsa LED svetila imajo zelo dolgo življenjsko dobo, njihova poraba energije pa je nizka.

 

V notranjosti uporabite stoječo LED svetilko

Stoječa LED svetilka, imenovana tudi stoječa svetilka, lahko zapolni »pozabljeni« kotiček v vaši notranjosti, saj ustvari izrazito vzdušje. Ta stoječa LED svetilka lahko zagotovi privlačen videz vaše notranjosti, ki odraža vaš želeni življenjski slog. Zasnova stoječe LED svetilke lahko zagotovi, da svetilka s čudovitim senčnikom ali čudovito LED žarnico postane osrednja točka v vaši dnevni sobi. Dopolnite svojo notranjost s čudovito stoječo LED svetilko iz te široke ponudbe in jo združite z eno od naših namiznih LED svetilk.

 

Potrebujete pomoč pri izbiri idealne stoječe LED svetilke?

Naša ekipa za pomoč strankam je na voljo vsak dan, da vam pomaga poiskati popolne stoječe LED svetilke. Obrnite se na našo specializirano ekipo za pomoč strankam po telefonu, e-pošti ali prek klepeta in prejeli boste koristne nasvete, ki vam bodo olajšali izbiro želene stoječe LED svetilke. Naročite svoje najljubše stoječe LED svetilke iz kolekcije svetilainluci in dopolnite svojo notranjost s privlačno zasnovo!

new

Novi izdelki