Kliknite tukaj za 10 € popusta DODATNI! >

Pogoji in določila

Identiteta

Ime: Lamp en Licht Online B.V., zastopan pod imenom "svetilainluci.si"
Naslov podjetja: Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Nizozemska
E-mail naslov: [email protected]
številka CoC: 67722415
DDV številka: SI 86253263

 

Cene in informacije

Vse navedene cene že vključujejo DDV in lahko vsebujejo očitne napake, do katerih pride pri programiranju in črkovanju. Ne odgovarjamo za morebitne (barvne) variacije, do katerih lahko pride zaradi razlik v kakovosti zaslona. Cene ne vključujejo stroškov dobave. Če vam bodo zaračunani stroški dobave, bodo ti navedeni povsem jasno in pred sklenitvijo pogodbe.

 

Izvedba pogodbe

Še pred sklenitvijo pogodbe bodo informacije objavljene na spletni strani, kjer bosta jasno navedena način in obdobje za dobavo posameznega naročila. V vsakem primeru pa bodo naročila dobavljena v 30 dneh. Če katerega izmed izdelkov ne bo moč pravočasno dobaviti, boste o tem predčasno obveščeni. V takem primeru, boste lahko predložili svoje soglasje glede novega datuma dobave ali ponujene alternative, ali pa brez kakršnih koli stroškov odstopili od pogodbe. Pridržujemo si pravico, da izdelkov ne dostavljamo na določene lokacije ali na določena območja, če bi moral prevoz potekati po morju, kar bi povzročilo znatne stroške prevoza.

 

Pravica do odstopa

To pogodbo lahko prekličete v 30 dni, da bi vam bilo za to potrebno navesti razlog. Obdobje odpovedi (preklica) bo poteklo po 30 dni od dneva, ko pridobite vi ali ko tretja oseba, ki ni prevoznik in ste jo navedli, pridobi fizično posest zadnjega blaga.

Da bi lahko izkoristili pravico od preklica pogodbe, nas morate o svoji odločitvi za preklic te pogodbe obvestiti z jasno zapisano izjavo (npr. z dopisom, poslanim z navadno pošto, po faksu ali preko elektronske pošte). Uporabite lahko tudi obrazec za preklic pogodbe, a to ni obvezno.

Lamp en Licht Online B.V.
Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Nizozemska
[email protected]

Če želite ujeti rok za preklic pogodbe, zadostuje, da nam pošljete dopis, v katerem nas obvestite o svoji želji izkoristka pravice do preklica, še preden preteče rok za preklic pogodbe.

 

Posledice preklica

Če prekličete to pogodbo, vam bomo povrnili vsa prejeta plačila, vključno s stroški dostave (razen dodatnih stroškov, ki nastanejo, če ste izbrali vrsto dostave, ki ni najcenejša vrsta standardne dostave, ki jo ponujamo), brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14 dneh od dneva, ko bomo obveščeni o vaši odločitvi o odstopu od te pogodbe. Povračilo bomo izvedli z enakimi plačilnimi sredstvi, kot ste jih uporabili za prvotno transakcijo, razen če se izrecno ne dogovorimo drugače; v nobenem primeru vam zaradi takega povračila ne bodo zaračunane dodatne provizije. Povračilo kupnine lahko zadržimo do prejetja blaga, oziroma dokler ne predložite dokazila, da ste blago poslali nazaj, karkoli prejmemo prej.

Blago boste poslali nazaj ali nam ga predali brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 30 dni od dneva od sporočila, da odstopate od zadevne pogodbe. Rok je izpolnjen, če blago vrnete pred potekom obdobja 30 dni. Stroške vrnitve blaga boste morali poravnati sami. Odgovorni ste le za kakršno koli zmanjšano vrednost blaga, ki je posledica vašega ravnanja z njim, razen tistega, kar je potrebno za določitev narave, značilnosti in delovanja blaga.

 

Plačilo

Plačilo mora biti izvedeno s plačilno metodo navedeno v postopku oddaje naročila in, če je to ustrezno, preko spletne strani. Če ne izpolnite svoje plačilne obveznosti, vas bomo o tem obvestili, in vam možnost poravnave vaše plačilne obveznosti podaljšali še za 14 dni. V primeru, da svoje plačilne obveznosti ne boste uspeli poravnati v tem 14-dnevnem roku, boste dolžni poravnati tudi zakonske obresti, obenem pa bomo od vas zahtevali tudi poravnavo kakršnih koli stroškov izterjave, ki smo jih imeli zaradi vaše nepravočasne poravnave finančne obveznosti.

Lamp en Licht Online B.V (Gospodarska zbornica 67722415, Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Nizozemska)

 

Garancija in skladnost

Ob oddaji naročila pri našem podjetju ste upravičeni do zakonske garancije. Zagotavljamo, da naši izdelki ustrezajo navedenim specifikacijam in zahtevam glede kakovosti, ki jo lahko pričakujete pri naših izdelkih.

 

Pritožbe

Če bi radi oddali pritožbo, nas o tem obvestite takoj, ko bo to mogoče (gl. kontaktne podatke, navedene zgoraj). Vašo pritožbo bomo obravnavali takoj, ko bo to mogoče, odgovor na njo pa lahko pričakujete v 14 dneh. Če niste zadovoljni z našim odgovorom na vašo pritožbo, lahko pritožbo oddate tudi preko evropske platforme ODR http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

 

Končne določbe

Za to pogodbo veljajo določbe nizozemske zakonodaje. Zakonodaja države Nizozemske ne posega v zaščito, ki jo imate v skladu z obvezno zakonodajo v državi vašega bivališča. Če obvezna zakonodaja ne določa drugače, bodo vsi spori, ki izhajajo iz pogodbe z vami, predloženi pristojnemu nizozemskemu sodišču v okrožju, v katerem imamo svoj sedež.