LED žarnice

Velik obseg dekorativne in praktične LED žarnice na voljo še danes!
LED žarnice
263 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran
  • Brezplačna dostava od 70 €
  • 30 dni pravilnik donos
  • Brezplačna vračila
 1. LED-žarnica-AR70-GU10-6W-3000K
  LED žarnica AR70 GU10 6W 3000K
  F
  21,95 € 14,95 €
  Več informacij
 2. Razprodaja

 3. Komplet-5-žarnic-GU10-7,5-W-3000K
  Komplet 5 žarnic GU10 7,5 W 3000K
  F
  29,75 € 19,95 €
  Več informacij
263 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran

LED žarnice

Iskanje po desni LED žarnice, ki jih ustreza vašim potrebam lahko zapletena zaradi množičnega sorte na voljo. Mi vam lahko pomaga s svetovanjem in zmanjšuje iskanje LED žarnice, ki bo ustrezal vašim potrebam in svetilke.

Velik izbor LED žarnice!

Imamo široko paleto različnih vrst LED žarnice, od Edison Screw žarnice za majhno G9S, odvisno od vrste žarnice, kar potrebujete, da bo ustrezala vašim svetilko. Najbolj energetsko učinkovite z dolgo življenjsko dobo, LED luči so najbolj priročen žarnice našega časa, dokončanje videz svetilke z dekorativnim ali funkcionalno E27 LED žarnice. Žarnice so glavni vir zato razsvetljave svetlost je pomembno, smo poudarili posamezno moč in lumen, če vam daje možnost, da izberejo, kako svetla bi radi svojo sobo, da se ali kaj časa za ambient želite ustvariti. Kaj pa dekorativnih LED žarnice? Kompliment našo ponudbo lestenci z dekorativnimi LED sveče žarnice ali uporabo jasno žarilno nitko ali zlate LED žarnice za obesek luči, stenske luči ali mizo in talne svetilke. LED žarnice iz blagovnih znamk, kot so Pharox in QAZQA so vsi na voljo, neskončne izbire G9 LED žarnice, ki so stilsko podobo, ki pa priročno pri funkcionalnosti.

Potrebujete pomoč ali svetovanje, ko gre za LED žarnice?

Na svetilainluci.si, boste ugotovili, da je vedno pomagajo na voljo, da vam pomaga najti pravo žarnico za vas. Lahko nas lahko kontaktirate preko e-pošte, klepeta ali pa nas pokličite. Nudimo brezplačno svetovanje in mi smo tukaj, da pomoč!

new