Stropni ventilatorji

Široka paleta večnamenske stropni ventilator prižge na voljo!

Multi-funkcijski ventilator luči stropne za uporabo tako v poletnem in zimskem času! Idealno za tiste vroče in Mrak poletnih večerih, mora imeti za območja v vašem domu ali pisarni za lepe razsvetljave in dobro kroženje zraka za osvežujoče in Vetrovi prostora!

Stropni ventilatorji
43 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran
  • Brezplačna dostava od 70 €
  • 30 dni pravilnik donos
  • Brezplačna vračila
 1. Dizajn-stropnega-ventilatorja-siv-z-LED---Maki
  Dizajn stropnega ventilatorja siv z LED - Maki
  A+
  189,00 € 169,00 €
  Več informacij
 2. Akcije

43 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran

Različne stropni ventilatorji luči

Oglejte si naše funkcionalne in atmosferskih stropni ventilator luči, ki prihajajo v različnih stilov in modelov, kot nalašč za vašo spalnico, dnevno sobo ali pisarniški prostor! Naš izbor stropne luči fan pridejo v paleto funkcij, ki jih lahko nadzira bodisi tradicionalno vlečenje vrvi ali moderno konča z daljinskim upravljalnikom, ustanovljenega ure, nastavitev hitrosti, kot tudi ob popoln nadzor nad samim svetlobo z preprosta za vklop / izklop Funkcijsko stikalo. Izbirate lahko med različnimi barvami, kot so bele, črne in sive, različne slog oblogami, ki bo ustrezala vašemu slogu in dekor iz industrijske, modernih za art deco. Ustvariti popolno nastavitev z atmosferskim in stilsko nadgradne ventilatorja svetlobe z neskončnimi izbire!

Ohladi v poletnih mesecih in ogreje v zimskem času!

Večina naših stropni ventilator luči so opremljene s tako poleti kot pozimi načina nastavitve, lahko temperatura pod nadzorom bodisi vlečno vrv ali neposredno iz daljinskem upravljalniku, da se zagotovi dobro kroženje zraka v izbrani sobi. Izpolnite svoje stropni ventilator luči z energetsko učinkovito in dolgotrajno LED žarnice!

new