Izkoristite vsaj 20-% popust na vse*

Stropni ventilatorji

Hladilni stropni ventilatorji z lučmi svetilainluci

Naj bodo sobe lepe in hladne v vročih dneh s temi stropnimi ventilatorji z lučmi svetilainluci! Ti stropni ventilatorji imajo dvojno funkcijo, saj so opremljeni tudi z lučmi. Hitro si priskrbite enega od teh ventilatorjev in premagajte vročino!

Stropni ventilatorji
55 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran
    • Brezplačna dostava od 400 €
    • 30 dni pravilnik donos
55 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran

Prednosti stropnih ventilatorjev

Stropne ventilatorje lahko uporabljate tako pozimi kot poleti – so izjemno priročni. Pozimi zagotavljajo, da se topel zrak, ki ga oddajajo grelne naprave, potisne navzdol, tako da je lažje občutiti prednosti toplega zraka. Poleti pa stropni ventilatorji ustvarjajo prijetno hladen vetrc s pomočjo kroženja zraka. Večina stropnih ventilatorjev je opremljenih s stenskim stikalom, tako da jih je mogoče upravljati ročno. Vedno pogosteje pa so opremljeni z daljinskim upravljalnikom, s katerim lahko med drugim nastavite hitrost lopatic. Oglejte si naše stropne ventilatorje z lučjo!

 

Kupite stropne ventilatorje z lučjo

V naši ponudbi stropnih ventilatorjev boste zagotovo našli ustrezen stropni ventilator z lučjo za vašo dnevno sobo, spalnico, jedilnico ali pisarno! Izkoristite prednosti razsvetljave s pomočjo dvojne funkcije stropnega ventilatorja z lučjo. Poleg tega, da zagotavlja osvetlitev, je stropni ventilator z lučjo izjemno uporaben tudi v toplih obdobjih. S stropnimi ventilatorji z lučjo iz te ponudbe dobite visokokakovostno osvetlitev v svojem prostoru in uživate v svežem zraku. Imate radi robusten videz? Potem si oglejte naše industrijske stropne ventilatorje ali naše stropne ventilatorje z lesenimi lopaticami! Vam je ljubši brezčasni videz? Na svetilainluci imamo na voljo veliko stropnih ventilatorjev v črni barvi. Ustvarijo pravo vzdušje v vašem domu!

 

Potrebujete pomoč pri iskanju idealnega stropnega ventilatorja?

Izbira v naši široki ponudbi stropnih ventilatorjev je težka! Obrnite se na našo službo za pomoč strankam prek klepeta, telefona ali e-pošte in odgovorili bomo na vsa vaša vprašanja. Naša funkcija klepeta v živo vam omogoča, da stopite v neposreden stik z enim od naših zaposlenih, ki bo odgovoril na vsa vprašanja, ki jih imate o naših stropnih ventilatorjih. Z našo pomočjo boste zagotovo našli idealne stropne ventilatorje z lučjo!

new

Novi izdelki