Kliknite tukaj za 10 € popusta DODATNI! >

Over ons - Over lampenlicht - banner

svetilainluci

Svetilainluci je začel kot majhen razsvetljave trgovino v mestecu Valkenswaard, Nizozemska leta 2007. Enajst let kasneje, Svetilainluci je vodilni na trgu v razsvetljavo v Evropi. Naše poslanstvo je pomagati našim strankam ustvariti več prostora za vzdušje in funkcionalno razsvetljavo, ki temelji na naših customer's okus in potrebe.

Zdaj smo mednarodno podjetje s spletnimi trgovinami v 29 državah, pri čemer so Nizozemska, Belgija in Nemčija naši največji prodajni trgi. Svoje pisarne za pomoč strankam imamo po vsej Evropi.

Svetilainluci je hitro rastoče podjetje. Na zalogi imamo več kot 3000 izdelkov, ki so na voljo za naročanje. Kot stranka nas lahko neposredno kontaktirate, če imate kakršna koli vprašanja ali poizvedbe o razsvetljavi. Tukaj smo za vas!

Svetilainluci.si celoti potrdi Trusted Shops. Neodvisna platforma pregled stranke, ki omogoča našim potrošnikom osnovnega proizvoda in obratovalne izkušnje. Poleg pregledov delitve, Trusted Shops zagotavlja svetilainluciz znaka zaupanja v celoti vidne na prvi pogled, ki indiciates, da bomo izpolnili naše celovite merila kakovosti, ravnanje z vsemi našimi customer's osebne podatke skrbno, kot tudi zagotavljanje varno spletno nakupovanje izkušnje s popolno zaščito kupca.

Dobavitelj Identifikacija

Lamp en Licht Online B.V., ki deluje pod imenom "svetilainluci.si"
Naslov podjetja: Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Nizozemska

Elektronski naslov: [email protected]

OSD številka: 67722415
Davčna številka: SI 86253263

Evropska komisija ponuja platformo za spletno reševanje sporov (ODR), do katere lahko dostopate na naslovu https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Pripravljeni smo sodelovati v postopkih izvensodnega reševanja sporov pred organom za reševanje potrošniških sporov.