Vgradna svetila

Velik razpon vgradne reflektorje neposredno vam na voljo!
Vgradna svetila
220 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran
 1. Vgradno-črno-vrtljivo-in-nagibno---Ude-Honey
  Vgradno črno vrtljivo in nagibno - Ude Honey
  A
  19,95 € 12,95 €
  Več informacij
  • Brezplačna dostava od 70 €
  • 30 dni pravilnik donos
  • Brezplačna vračila
 2. Sodobna-vgradna-črna-črna-AR70---odd
  Sodobna vgradna črna črna AR70 - odd
  A
  24,95 € 13,95 €
  Več informacij
 3. Vgrajen-jekleni-komplet-Rondoo-iz-jekla-5
  Vgrajen jekleni komplet Rondoo iz jekla 5
  A
  99,75 € 47,95 €
  Več informacij
 4. Akcije

 5. Vdolbina-jeklena-črna---Carree-1
  Vdolbina jeklena črna - Carree 1
  A
  17,95 € 10,95 €
  Več informacij
220 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran

Vgradne reflektorji

Vgradne reflektorji, znan tudi kot lučem so idealni za manjša območja ali če iščete smerne razsvetljavo vam omogoča, da se vrti in nagiba na področje, kjer bi želeli dati poudarek na, so na voljo kot LED ali halogen. Če skupina več nastavljivih podaljšane reflektorji lahko razdeli svetlobo enakomerno skozi sobo. Če pogledamo, da dodamo malo barve v kopalnici ali dnevno sobo? Kako o uporabi RGB vgradne reflektorje, ki vam omogoča, da spreminjajo barvo s pomočjo daljinskega upravljalnika, z žarnico LED, ste zagotovo let razsvetljavo in različnih barv, ki je prepričan, da poda izjavo v vsakem prostoru.

Stropni reflektorji so primerni za vsak stil!

Ne glede na to, kakšne vrste slog ali dekor, ki ste jih, vgradne stropne reflektorji se lahko uporablja za katero koli obliko. Izbirate lahko oblik in velikosti, skupaj s če vključuje pa LED ali primeren za LED žarnice. Lahko nagnete ali zavrtite so reflektorji metati svetlobo v kotu vašega doma ali vrhunec in osredotočenost na predmet, kot so slike ali platna. Vgradne Reflektorji lahko prinese sobo na svetlobo, z nekaterimi od njih zbrani na strop ali steno, lahko dajo svoj dom ali pisarno več iz atmosfere. Zakaj ne bi izbrali vgradne luči, kot vaše glavne navzdol vžigalniki, in imajo talno svetilko ali namizne svetilke, da zagotovi dodatno razsvetljavo na področjih svoji sobi. Oglejte si našo široko paleto reflektorji.

Potrebujete pomoč ali svetovanje, ko gre za vgradno reflektorji?

Na svetilainluci.si, boste ugotovili, da je vedno pomagajo na voljo, da vam pomagajo pri iskanju pravega Vgradni reflektor. Lahko nas lahko kontaktirate preko e-pošte, klepeta ali pa nas pokličite. Nudimo brezplačno svetovanje in mi vam bo pomagal priti v pravo luč za vas.

new