Glede na prostor

Več kot 2000 svetilke na zalogi za vsak prostor v vašem domu, ki so neposredno na voljo za vas!
Glede na prostor
3820 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran
 1. Moderna-stenska-svetilka-bela---Amy
  Moderna stenska svetilka bela - Amy
  A
  44,95 € 19,95 €
  Več informacij
  • Brezplačna dostava od 70 €
  • 30 dni pravilnik donos
  • Brezplačna vračila
 2. Moderna-spot-bela---Ronda-duo
  Moderna spot bela - Ronda duo
  A
  64,95 € 32,95 €
  Več informacij
 3. Razprodaja

 4. Dizajn-stropna-svetilka-krom---Reza
  Dizajn stropna svetilka krom - Reza
  A
  199,00 € 98,95 €
  Več informacij
 5. Moderna-črna-2-luč---Master-70
  Moderna črna 2-luč - Master 70
  A
  79,95 € 40,95 €
  Več informacij
3820 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran

Osvetlitev po prostoru

Iščete pravi luči, ki ustreza poseben prostor? Boste našli največjo zbirko luči z nami, ki je prepričan, da bo ustrezala izbrano sobo. Vse vrste svetilk, ki segajo od stropne luči, žarometi na lestenci in LED luči so na voljo in pripravljeni za stil in dodatki vaš dnevna soba, spalnica, jedilnica, kopalnica in kuhinja. Z neskončne izbire, najti popolno luči za sobo in več z nami!

Dobili pravo svetilko za izbrani sobi!

Naš izbor svetilk vam bo dekorativno še praktično razsvetljavo zagotoviti topel in prijeten ambient idealen in primeren za vaše potrebe in slog. Vsaka soba je drugačna in osvetlitev je ključnega pomena, vendar pa se lahko razlikujejo glede na vrsto oblikovanja in dekor želite iti za. Na zalogi imamo široko paleto prilagodljivih obesek žarnice in reflektorji, ki so primerni za nizke strope in majhne prostore za vašo dnevno sobo, kako približno eno Arc talne svetilke za kotu sobe dodati dodatno razsvetljavo in slog. Lestenci so kot nalašč za dodajanje brezčasen in klasičen slog vaši jedilnici ali kuhinji, kaj pa LED reflektorji za vaše kuhinjske omare ali LED trak osvetlitev prihranili prostor in osvetlitev vaše omare ali plošč. Eleganten in retro spalnica dotik namizne svetilke ali namizne svetilke z odtenki so vaši kredenci dodatek za vaš hodnik ali dnevno sobo. Stenske svetilke so idealne za dodajanje dodatno svetlobo in dekor, da odraža svetlobo up steno ali strop, ustvariti temačne in atmosfersko osvetlitev z gor in dol vžigalnike.

Ali ste omejeni na prostor? Kaj pa stropne luči, ki so majhna in kompaktna še nekaj časa izognite vsakodnevnemu v slogu in oblikovanje v obliki tira razsvetljavo in reflektorji. Kompaktne sijalke, ki prihajajo s svetilkami, izberite svetilke odtenki, ki ustrezajo barvo in velikost za svoj ugled ali viseče svetilke. Kompliment vsaka svetilka z dekorativnim ali praktičnih LED žarnice za energetsko učinkovito in dolgotrajno svetlobe. LED vgradni reflektorji in ogledalo luči za vašo kopalnico, konča izgleda s steno svetilke ali obesek svetilka segajo od različnih klasifikacij IP, ki ustrezajo izbranim kopalnico območje. Kaj pa na prostem, ki iščejo varnostne razsvetljave s solarnimi in LED svetlobnih virov? Oglejte si našo veliko paleto dekorativnih tal in kritina luči, za klasične luči in senzor gibanja svetilke IR in prižge za sprednji in zadnji vrt. Z več kot 2000 izdelkov na vsaki sobi obleko, imate neomejen dostop, da bi našli popoln luč za svojo sobo!

Potrebujete pomoč pri iskanju luč za izbrani sobi ali prostoru? Naj vam pomagamo.

Na svetilainluci.si, boste našli veliko izbiro svetilke in luči, zato izbrali pravo svetlobo, ki je primerna za svojo sobo se lahko izkaže malo težav. Za pomoč in vam nudijo ustrezne informacije, ki jih potrebujete, priti v stik preko naše Chat storitev, da predložijo svoje vprašanje in prejeli osebnega odgovora. Lahko pa nas lahko pokličete ali nam pišite, da vam pomaga najti idealno in primernih luči.

new

Novi izdelki