Zunanja svetila LED

Zunanja svetila LED za trajnostno osvetlitev

Tukaj kupite lepe zunanje led luči za vrt ali fasado. Izberite najljubša zunanja led svetila, da prijetno in trajnostno osvetlite svoj vrt. Imajo nizko porabo energije in dolgo življenjsko dobo. Naredite zavestno izbiro in se odločite za zunanja svetila LED!

Zunanja svetila LED
170 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran
    • Brezplačna dostava od 400 €
    • 30 dni pravilnik donos
170 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran

Osvetlitev vrta z zunanjimi LED lučmi

Z izbiro zunanjih LED luči zagotovite trajnosten način osvetlitve vašega vrta. Zunanja LED luči imajo dolgo življenjsko dobo, tako da lahko dolgo časa uživate v zunanjih LED lučeh. Na svetilainluci najdete zunanje LED luči v najrazličnejših slogih, kot so rustikalne zunanje LED luči, ki na vašem vrtu pričarajo podeželsko in mirno vzdušje. V naši ponudbi najdete tudi sodobne zunanje LED luči in dizajnerske zunanje LED svetilke, tako da se za vsakogar nekaj najde. Ali želite svojo notranjost uskladiti z vrtnimi LED lučmi? Potem si oglejte vso našo razsvetljavo LED in osvetlite svoj dom na trajnosten način tako zunaj kot znotraj!

 

Vodoodporne vrtne LED luči

Pri vseh zunanjih svetilkah je zelo pomembno kupiti vodoodporna zunanja svetila. Če ste izbrali svojo najljubšo zunanjo LED luč, vedno preverite IP vrednost luči. IP44 je odporen proti škropljenju z z vodo in kot nalašč za uporabo pod streho terase. Višja kot je IP vrednost vaših zunanjih LED luči, bolj so odporne na vodo. Na ta način ste prepričani, da bodo varne zunanje LED luči osvetlile vaš vrt na ambientalen način.

 

Skupaj bomo našli vašo popolno zunanjo LED luč

Iskanje idealne zunanje svetilke je kar velik zalogaj, še posebej zato, ker morate biti pozorni na pravilno IP vrednost svetilk. Zato vam bomo z veseljem pomagali najti ustrezne zunanje LED luči. Obrnite se na našo ekipo za pomoč strankam in ji zastavite kakršna koli vprašanja o naših zunanjih LED lučeh.

new