Do 80-% popust* na naši spletni božični tržnici. Nakupujte zdaj >

Pametne žarnice

Naj bo vaša oprema pametna s pametnimi žarnicami!

Na spletni strani svetilainluci lahko poiščete pametne žarnice, ki ustrezajo vaši opremi. Zaradi široke ponudbe pametnih žarnic z različnimi nastavki je vedno na voljo pametna žarnica, ki ustreza vaši armaturi. Primerne so za notranjo in zunanjo razsvetljavo!

Pametne žarnice
20 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
 1. Pametna-LED-žarnica-E27-G95-11W-900-lm-2200-4000K
  Pametna LED žarnica E27 G95 11W 900 lm 2200-4000K
  44,95 € 29,95 €
  Of bespaar 43% als je er 2 koopt
  Več informacij
  Na zalogi
  • Brezplačna dostava od 99 €
  • 30 dni pravilnik donos
 2. Pametna-GU10-zatemnljiva-LED-žarnica-5W-300-lm-2200-4000K
  Pametna GU10 zatemnljiva LED žarnica 5W 300 lm 2200-4000K
  24,95 € 19,95 €
  Of bespaar 32% als je er 24 koopt
  Več informacij
  Na zalogi
20 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer

Pametni viri svetlobe spremenijo vaš dom v pameten dom

Pametni sistemi osvetlitve postajajo vse bolj priljubljeni. Pameten vir svetlobe je na voljo za vsako svetilo. Svetlobni vir je mogoče enostavno prilagoditi glede na jakost svetlobe (lumni) in barvno temperaturo (kelvini). To zagotavlja, da imate v svojem domu vedno želeno vzdušje in ga lahko v celoti prilagodite svojemu življenjskemu slogu ali okusu. To lahko enostavno storite prek aplikacije na telefonu, pametnem telefonu ali prek domačega pomočnika, ki je povezan z omrežjem Wi-Fi. Pri nekaterih pametnih žarnicah lahko celo prilagodite barvo, kot je na primer rdeča, zelena ali modra.

Pametne luči je mogoče privijačiti z vijaki ali pa namestiti s sponkami. Zaradi tega so recimo viseče svetilke, stenske svetilke, stoječe svetilke in reflektorji primerni za uporabo v notranjih prostorih. Pametne luči lahko povežete s prostorom v aplikaciji, tako da lahko hkrati enostavno vklopite ali izklopite vse luči. Popolne so za uporabo v dnevni sobi, spalnici, jedilnici ali pisarni. S pomočjo nekakšnega časovnika lahko prav tako nastavite čas vklopa in izklopa pametnih luči. Na ta način potrošite manj energije, če pozabite izklopiti pametne vire svetlobe.


Potrebujete nasvet?

Na voljo vam je naše osebje za pomoč strankam. Z veseljem vam bodo pomagali izbrati pametni vir svetlobe, ki je primeren za vaš dom. Z njimi enostavno stopite v stik po e-pošti, telefonu ali prek klepeta. Skupaj boste lahko našli najboljšo izbiro in izbrali najprimernejši pametni vir svetlobe za svoj dom.

new