Izkoristite vsaj 20-% popust na vse*

Luči za jedilnico

Luči za jedilnico za družabno vzdušje!

Luči za jedilnico lahko uporabljate tako za ustvarjanje prijetnega vzdušja kot funkcionalnosti! Lepa osvetlitev jedilne mize ustvari prijeten občutek. Izberite najljubšo luč za jedilno mizo v trgovini svetilainluci.si.

Luči za jedilnico
3224 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran
 1. Retro-stropna-svetilka-belo-opalno-steklo---Scoop
  Retro stropna svetilka belo opalno steklo - Scoop
  49,95 € 29,95 €
  Of bespaar 58% als je er 6 koopt
  Več informacij
  Na zalogi
  • Brezplačna dostava od 400 €
  • 30 dni pravilnik donos
 2. Moderna-stenska-svetilka-črna-15,5-cm---Lahka
  Moderna stenska svetilka črna 15,5 cm - Lahka
  34,95 € 24,95 €
  Of bespaar 54% als je er 6 koopt
  Več informacij
  Na zalogi
 3. Dizajn-stenska-svetilka-črna---Sabbir
  Dizajn stenska svetilka črna - Sabbir
  59,95 € 47,96 €
  Of bespaar 39% als je er 12 koopt
  Več informacij
  Na zalogi
3224 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran

Luči za jedilnico

Iščete luči za določen prostor? To pri nas ni težava, saj imamo široko ponudbo luči, ki so primerne za vsak prostor v hiši, kot so luči za jedilnico. Glede na slog vašega doma lahko izberete ustrezne luči za jedilnico. Imamo širok izbor dizajnerskih in industrijskih svetilk, ki ustvarjajo domače vzdušje v vašem prostoru. Viseče ali stropne luči nad jedilno mizo zagotavljajo popolno osnovno razsvetljavo, ki jo iščete!

 

Katera luč je primerna za nad vašo jedilno mizo?

Raznolikost luči za jedilnice je neskončna. V naši spletni trgovini boste zagotovo našli svetila za jedilnico, ki jih iščete! Prepričajte se, da izberete svetilo za jedilnico, ki jo je moč zatemniti, da lahko kadar koli ustvarite razpoloženje. Tako imate vedno pravo razsvetljavo za vsako priložnost. S svetilom za jedilnico, ki ga je moč zatemniti, lahko ustvarite razpoloženje, omogoča pa vam tudi osredotočeno delo pri zadostni svetlobi. Oglejte si našo ponudbo luči za jedilnico, da izberete luč nad jedilno mizo, ki popolnoma ustreza vašemu življenjskemu slogu!

 

Potrebujete pomoč pri iskanju svetil za jedilnico?

Pri podjetju svetilainluci se zavedamo, da je izbira primernih svetil za jedilnico lahko zastrašujoča naloga. Iščete visečo luč za nad jedilno mizo ali dekorativno stensko svetilko za jedilnico? Je to stropna luč ali stropna luč z LED žarnico? Našo funkcija klepeta v živo, stik po telefonu in e-pošti imate na voljo vsak dan. Z veseljem vam pomagamo poiskati popolno svetilo za jedilnico!

new

Novi izdelki