Vrtne luči

Različne vrste vrtnih luči so na voljo takoj!
Vrtne luči
671 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran
 1. Podeželska-stropna-svetilka-temno-siva-IP44---Bri-L
  Podeželska stropna svetilka temno siva IP44 - Bri L
  59,95 € 39,95 €
  Of bespaar 51% als je er 6 koopt
  Več informacij
  Na zalogi
  • Brezplačna dostava od 99 €
  • 30 dni pravilnik donos
 2. Sodobna-vgradna-svetilka-temno-siva-IP44---Hurricane
  Sodobna vgradna svetilka temno siva IP44 - Hurricane
  44,95 € 18,95 €
  Of bespaar 66% als je er 24 koopt
  Več informacij
  Na zalogi
671 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
Stran

Naj vaš vrt zasije s pravimi vrtnimi lučmi

Iščete luči za svoj vrt? V tej kategoriji lahko najdete popolne vrtne luči. Tukaj boste našli vrtne luči vseh oblik in velikosti: od zunanjih vrtnih luči do točkovnih reflektorjev in od vrtnih lantern do vrtnih LED luči. V tej ponudbi lahko najdete vse, kar je povezano z vrtno razsvetljavo in vrtnimi lučmi, kot so zunanje luči na senzor. Tako lahko ustvarite nov izgled vrta! V kategoriji vrtnih luči lahko najdete tudi solarne luči za svojo teraso ali stenske svetilke za svojo vrtno lopo.

 

Poiščite popolno vrtno luč

Idealna razsvetljava za vaš vrt ima več lastnosti. Luč za vrt se na primer ne ocenjuje le glede na zasnovo luči, temveč tudi po kakovosti in funkcionalnosti. Vrtne luči morajo prenesti slabo vreme. Vse zunanje vrtne luči iz kolekcije svetilainluci morajo prenesti hude vremenske razmere in lepo osvetljevati vrt na dolgi rok. Če si pogledate naše dekorativne vrtne luči, na primer, te dekorativne luči takoj dajejo vašemu vrtu privlačen videz in bi zavzele osrednje mesto na kateremkoli vrtu.

 

Kupite trajnostne svetilke za vrt

Iščete trajnostno vrtno svetilko, ki lahko služi tudi kot okras za vaš vrt? Potem so lahko naše zunanje solarne luči tisto, kar iščete! Solarne vrtne luči črpajo energijo iz sončne energije in jo izžarevajo v obliki svetlobe. Solarna svetilka je enostavna za namestitev in je ni treba priključiti na omrežje. Solarna svetila iz kolekcije svetilainluci niso le trajnostna, ampak tudi zelo elegantna. Z našimi solarnimi svetilkami za vrt takoj doprinesete k videzu vašega vrta!

new

Novi izdelki