Talni reflektorji

Širok spekter tal reflektorji na voljo tukaj!
Talni reflektorji
8 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer
 1. Sodobno-brušeno-jeklo-13,5-cm-IP67---Basic-Square
  Sodobno brušeno jeklo 13,5 cm IP67 - Basic Square
  Na zalogi
  A
  105,00 € 62,95 €
  Več informacij
 2. Sodobna-zunanja-površina,-črna-IP65---Delux
  Sodobna zunanja površina, črna IP65 - Delux
  Na zalogi
  A
  60,95 € 57,95 €
  Več informacij
  • Brezplačna dostava od 400 €
  • 30 dni pravilnik donos
8 izdelki
Filtri
Nastavi padajočo smer

Zunanji reflektorji na tleh

Zunanji reflektorji za tla in tla so idealni, če želite osvetliti katero koli zunanjo površino, kot je vrt ali vozniška pot. Vendar pa za naše zunanje reflektorje za tla in kritine ni nujno, da le osvetljujejo svetlobo, lahko pa tudi, da bi radi osvetlili vrtno cvetje, drevesa ali steno skupaj s svojim krovom. Na voljo imamo široko paleto različnih zunanjih talnih luči, kot so trnaste pike za poudarjanje dreves, postelja z rožami in vrtni dodatki do vgradnih LED reflektorjev za dolgotrajnejše in energetsko učinkovitejše sončne reflektorje s senzorji gibanja, kjer sončna energija napaja svetlobo. Na voljo imamo tudi nabore reflektorjev za RGB spreminjanje barv, ki dodajo barvo vašemu zunanjemu območju! Danes naročite svoje zunanje talne in talne luči pri nas!

 

Tu so vgradne, LED in sončne luči na tleh!

Našli boste različne zunanje talne in talne luči, ki bodo zagotovo ustrezale vašim zahtevam! Dopolnite svoj vrt ali pot z vgradnimi talnimi LED-reflektorji, ki so toplo beli ali RGB-vgradnimi reflektorji, ki spreminjajo barvo, kot dekorativna osvetlitev vašega prostora. Naše točkovne luči za dovoz in pot lahko prevzamejo težo avtomobila, kar vam omogoča, da v temi vidite, ko se vozite navzgor. Zakaj se ne bi odločili za LED reflektorje, ki bodo trajali veliko dlje in bodo energetsko učinkovitejši ter vam bodo prihranili denar! V krajših dneh v letu potrebujemo več razsvetljave, zakaj pa ne bi izbrali sončnih talnih točk s senzorji gibanja ali nastavljivimi in nagibnimi talnimi lučmi, ki jih lahko usmerite kamor koli želite. Z njihovimi vremensko odpornimi in vodoodpornimi ohišji je na voljo veliko zunanjih reflektorjev od IP44 do IP67, odvisno od tega, kam jih želite namestiti. Oglejte si našo paleto zunanjih stenskih svetilk, visečih svetilk in dekorativne razsvetljave, ki bodo dopolnile vaše talne in kritine!

 

Potrebujete pomoč ali nasvet, ko gre za talne in palubne luči?

Na spletnem mestu lampandlight.co.uk boste ugotovili, da vam je vedno na voljo pomoč pri iskanju zunanjih reflektorjev na tleh. Lahko nas kontaktirate od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro po e-pošti, klepetu ali pa nas pokličete. Ponujamo vam brezplačno svetovanje in pomagali vam bomo dobiti pravo luč za vas."

new