Kliknite tukaj za 10 € popusta DODATNI! >
block 1

Trajnostni
Return Policy

arrow

Vsako podjetje ima vpliv na svojo okolico in splošno okolje. Kot podjetje se tega dobro zavedamo in menimo, da imamo odgovornost, da zagotovimo pozitiven vpliv na okolje. V ta namen, je za nas bolj kot kadarkoli prej potrebno ohraniti trajnostno in okolju prijazno politiko vračil. Zaradi večjega števila izdelkov prodanih preko spleta, pride tudi do večjega števila vrnjenih izdelkov in s tem več prevozov, kar predstavlja večjo škodo za okolje.

Na to smo zelo pozorni in nenehno iščemo načine za zmanjšanje vračil. V ta namen vedno poskušamo opisati naše izdelke s toliko podrobnosti kot je mogoče in zagotavljamo jasnejše in resnične barve slik, ter predmete pakiramo z večjo skrbnostjo za varnost in stabilnost, da med tranzitom ne pride do poškodb. Predmete pakiramo v bolj kompaktno embalažo in s tem omogočimo prevoz večjih izdelkov z enim prevozom.


Koliko CO2 proizvedemo s prevozom?

Ali ste vedeli, da vožnje z normalnim osebnim vozilom do 100 km predstavlja vseh 0:02 ton izpustov?

CO2 je naravni plin, ki je prisoten v naši atmosferi in pomaga pri ogrevanju zemlje. Ta plin je shranjen tudi v fosilnih gorivih in se sprošča med izgorevanjem v motorjih naših tovornjakov in avtomobilov. Težava nastane, ko imamo v naši atmosferi preveč plina CO2, ki vpliva na naše podnebje. Z zasaditvijo dreves lahko iz ozračja izločimo CO2. CO2 namreč sestoji iz ogljika (C) in kisik (O2). Drevesa v sebi shranijo ogljik, kisik pa sproščajo nazaj v ozračje. Zato je pomembno, da ohranjamo in varujemo gozdove.

block 7

Ob vsakem naročilu namenimo donacijo za konzervacijo nizozemskih dreves in s tem v podporo trajnosti okolja in zmanjšanje emisij CO2.

Nasveti za zmanjšanje emisij CO2

Sami lahko prispevamo k trajnostnosti okolja s tem, da začnemo bolj zavestno razmišljati o nakupih. Na naši spletni strani v pomoč ponujamo informacije v obliki EnergyLabel poleg naših izdelkov. Seveda se in se bomo tudi mi še vnaprej trudili za zmanjševanje svojih CO2 emisij. In ko se skupaj trudimo za boljše okolje, bomo dosegli najboljše rezultate!

Druga priložnost

Ko stranka vrne svoj izdelek, se ta nikoli ne vrne k zalogi, razen, ko je izdelek temeljito pregledan. Poškodovani vrnjeni izdelki so ponovno in resno pregledami in se šele nato uporabijo v naših oddelkih. Izjemno poškodovani predmeti so v celoti preverijo, kjer presodimo, ali se lahko deli uporabijo za recikliranje ali kot rezervni deli. Vedno se trudimo, da vrnjene predmete kar najbolje uporabimo. Po temeljitem preverjanju vrnjenih predmetov, imamo na Nizozemskem prostore, kjer lahko stranke kupijo vrnjeno robo. Stranke so seveda s tem povsem seznanjene. S tem pa pomagamo tako našim strankam kot okolju!

block 7