10 % dodatnega popusta na vse* >

Free Shipping from 99€

Za pošiljke, v vrednosti 99€ ali več, vam bomo vaše svetilke dostavili brezplačno. Naročila oddana pred 10:00 popoldan bodo odpremljena še isti dan.

Politika vračila v 30 dneh

Včasih se zgodi, da z izdelkom niste povsem zadovoljni. V takem primeru ga seveda želite vrniti. Za to bomo z veseljem poskrbeli mi. Svoj kupljen izdelek lahko vrnete v 30 dneh od dobave.

Osram miški transformator 70VA

25,95 €
Ta posebna ponudba je veljavna še toliko dni: 3
Vključno DDV

Brezplačna dostava od 99 €

  • 30 dni pravilnik donos
Potrebujejo pomoč
iz naše ekipe?

Naša ekipa je na strani 5 dni na teden.

Pišite nam preko:
[email protected]

Naše cene se lahko vsak teden spremenijo glede na razpoložljivost zaloge in prodajo v prejšnjem tednu. Cene se tako lahko zvišujejo ali znižujejo oz. ostajajo na isti ravni. Dan, ko bo cena ponovno določena, je naveden s številom dni, navednih ob ceni.


Prikazan popust vedno temelji na priporočeni ceni. Ta priporočena cena je priporočena maloprodajna cena izdelka s strani proizvajalca.

Podrobnosti

Transformator Osram je izjemno kompakten, univerzalno zatemnljiv in ga je mogoče enostavno uporabiti v najtežjih instalacijah. Transformator uporabljate, če želite pretvoriti visoko izmenično napetost iz 230 V v 12 V. Transformator je enak gonilniku, vendar hkrati nadzoruje več svetilk. Miškin transformator Osram 70VA vam ponuja možnost priključitve 2 svetilk (ali 4 žarnic, odvisno od uporabljenega preseka žice). Ta elektronski halogenski transformator je primeren za 12V žarnice (nizkonapetostne) od 20W do največ 70 W. Zatemnitev je možna tako z zatemnilnikom prednjega roba kot zatemnilnikom prednjega roba.
Ima višino 3,5 cm in dolžino 11 cm.

Več informacij

Več informacij
Podrobnosti o izdelku 
Številka izdelka23667
Možnost zatemnitveNon-Dimmable
Splošno 
EAN04050300442310
ZnamkaOsram
Utež0.1 kg
Dimenzije in teža 
Splošne mereVišina 3,5 cm - dolžina 11 cm - širina 5 cm
EmbalažaVišina 11 cm - dolžina 6 cm - širina 3 cm
Tehnične specifikacije 
S kablom in vtičemNo, this article does not contain a cord and plug
Napetost12 V (več informacij)

Storitev in dostava

Service Storitev

Tukaj smo zate, da ustvarimo več prostora za atmosfero. Zato dobiš 30 dni obdobje premisleka ob nakupu, vsi naši izdelki imajo garancijo , in smo enostavno dosegljivi 5 dni dni na teden.

Returns Vrne

Preprosto posredujte svoje vračilo prek našega portala za vračila. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na službo za pomoč strankam na [email protected] ali (po lokalni ceni).

  • Brezplačna dostava od 99 €
  • 30 dni pravilnik donos

Vprašanja o izdelku

Ni še nobenih vprašanj. Bodi prvi/prva in zastavi vprašanje!